Van egy
hasznos tipped?

Erotikus masszázs, hidromasszázs

Durva tévhit az erotikus masszázs szolgáltatókkal kapcsolatban, hogy mind prostik, az erotikus masszázs pedig szexet jelent. A masszőzök és masszőrök sokfélék ám!

Keret Erotikus masszázs, hidromasszázs

A tradicionális erotikus masszázs esetében szó sincs szexuális aktusról, és a masszázsfogások az egész testet érintik (még a lingam masszázs esetében is), nem csak a nemi szervek környékére korlátozódnak. A cél nem is a gyönyör elérése, sokkal inkább az oda vezető út – az ellazulás, az egész testet felfrissítő, felpezsdítő, kellemes érzés lassú fokozása, az egyszerre nyugtató és izgató mozdulatok...

De az is tény, hogy sok erotikus masszázst hirdető masszőz és masszőr némi „extra” szolgáltatást nyújt vendégeinek igény esetén, illetve akadnak olyanok is, akik valójában nem végeztek el semmilyen masszőr tanfolyamot, csak ilyen burkolt módon hirdetik meg szexuális szolgáltatásaikat. Épp ezért, ha szeretnéd kipróbálni az erotikus masszázst, nem árt alaposan tájékozódnod a szakembertől, hogy pontosan mit is várhatsz tőle, nehogy félreértés legyen a dologgal kapcsolatban.

Amennyiben szégyenlősebb vagy, számtalan más masszázs fajta közül választhatsz, pl. a lávaköves masszázs és a csokis masszázs nagy népszerűségnek örvend mostanság, de vannak kifejezetten gyógyító célú masszázsok is, amelyek segítenek az izmokat és csontokat egészséges helyzetükbe visszaállítani, az izomcsomókat, görcsöket kioldani, egy baleset/műtét után rehabilitálni az érintett testrészeket.

Ha pedig semmiképp nem szeretnéd, hogy egy idegen „matasson” rajtad, próbáld ki a hidromasszázs medencét! A legkorszerűbb hidromasszázs medencék, kádak több beépített programmal is rendelkeznek, amelyek különböző fúvókákat különböző erősséggel aktiválnak a megadott ritmusban és sorrendben, így akár a valódi masszázzsal megegyező erősségű és hatású élményben is részesülhetsz. Bár kifejezetten erotikus masszázs programot tudó hidromasszázs medencéről még nem hallottam, de azt tudom, hogy egy-egy program nagyon kellemes tud lenni...  :)

Weboldal címe: www.budapestmasszazs.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EROTIKUS MASSZÁZS TIPPEK

Társkeresés a neten: flörtölj, randizz már ma!

Társkeresés a neten: flörtölj, randizz már ma!

Az online társkeresés segít, hogy akár már aznap flörtölhess, randizhass egy ismeretlennel. Az online társkereső oldalakon pörög az élet, és sokan vannak, akik nem akarnak hetekig levelezgetni.

Izgalmas dolgok ezek

Izgalmas dolgok ezek

Lehet tagadni, de attól még tény, hogy van igény a különféle szexuális szolgáltatások iránt. A szolgáltatók pedig trükkösek, sok szexpartner kereső site összefonódik a masszázs kereső oldalakkal.